Nahajate se: > Cenik

AKCIJA TRAJA DO RAZPRODAJE PROMOCIJSKIH ZALOG
DOSTAVA BREZPLACNO
PROMOCIJSKA  AKCIJA   -10% POPUSTA   NA  REDNE  CENE
Narocila so možna preko vseh sredstev za komuniciranje na daljavo, priporocamo pa narocilo prek kontaktnega obrazca oz. e-poštnega naslova (je najhitreje), kjer vam lahko nudimo tudi strokovno pomoc ali po telefonu. Vecina blaga je na zalogi in vam bo dostavljeno v roku 5 delovnih dni od dneva narocila, v obliki poslovnega paketa. V kolikor bo rok za dostavo blaga daljši od 5 delovnih dni, vas bomo na to opozorili.

Izbirate lahko med placilom po predracunu ali placilu blaga po povzetju. V primeru placila blaga po povzetju, vam bo dostavljeno v obliki paketa z odkupnino, katerega prevzem je možen le z gotovino. Priporocamo placilo po predracunu, kjer je DOSTAVA BREZPLACNA!Vse cene so maloprodajne z obracunanim DDV, izražene v evrih. Pridržujemo si pravico do spremembe cen, s tem, da vas o morebitni spremembi cene obvestimo v casu vašega narocila.

Riziko transporta prevzamemo mi. Morebitno poškodbo ali kolicinski manjko blaga, nam morate pisno javiti najkasneje v roku 8 dni od prevzema blaga. Morebitne pripombe, ugovore, zahtevke ali vprašanja lahko naslovite na naš naslov. Stranka ima pravico, da v 14 dneh prodajalca pisno obvesti, da odstopa od pogodbe, ne da bi navedla razlog za svojo odlocitev, nato pa v roku 14 dni prodajalcu vrniti blago v nespremenjeni obliki in kolicini, skupaj z embalažo, racunom, morebitno garancijo, navodilom za uporabo… Prodajalec se zavezuje, da bo stranki, najkasneje v roku 30 dni po prejetju obvestila o odstopu od pogodbe vrnil celotno kupnino. Stranka nosi le stroške vracila blaga. V primerih, ko smo narocili blago pri dobavitelju na posebno željo stranke, stranka ne more odstopiti od pogodbe. Na to dolocilo pa vas bomo izrecno pisno opozorili še pred potrditvijo narocila. Poleg blaga boste prejeli racun, odvisno od vrste blaga pa lahko še garancijski list in navodilo za uporabo. Jezik komuniciranja je slovenšcina, na željo stranke pa tudi drugi jeziki.

Pred oddajo narocila, le-to ustrezno preverite. V primeru ugotovljenih napak pri oddaji narocila, nam pošljite narocilo ponovno, ter kratko obrazložitev vzroka oz. nas kontaktirajte preko navedene telefonske številke.

Z narocilom blaga se smatra, da je stranka seznanjena z dolocili pogodbe in jih sprejema. Pogodbo arhivira stranka. Morebitne spore bosta prodajalec in kupec reševala sporazumno. V primeru, da do sporazumne rešitve ne pride, je za razrešitev spora pristojno sodišce po sedežu prodajalca.OPTOLYTH Slovenija
Generalni zastopnik in distributer za Slovenijo

Izvedba: OPTOLYTH Slovenija

Prodajni cenik daljnogledov in spektivov
[147 KB]
Prodajni cenik dodatne opreme
[139 KB]
Domov
Novice
Izdelki
Podjetje
Servis
Katalog
Cenik
Tehnicni izrazi
Kontakt
Testi in primerjave